TÄIENDKOOLITUSE ÕPPEKORRALDUSE ALUSED

Sweven OÜ täiendkoolituse õppekorralduse alustes sätestatakse õppetöö korralduse üldalused, õppijate täienduskoolitusele vastuvõtu ja koolituselt väljaarvamise tingimused ja kord, täienduskoolituse eest õppetasu maksmise, sellest vabastamise ja selle tagastamise tingimused ja kord ning teised õppe korraldamiseks olulised tingimused.

Õppetöö korralduse üldalused

Õppetöö toimub tellitavate täiendkoolituskursustena aastaringselt.

Koolitused toimuvad vastavalt asutuse poolt kinnitatud õppekavadele ja nendes määratud mahus. Koolituse õppekava koostab Sweven OÜ vastavalt koolituse tellijaga tehtud kirjalikele kokkulepetele.

Koolituste mahtu arvestatakse akadeemilistes tundides (üks akadeemiline tund on 45 minutit).

Kõik täpsed õppe korraldamiseks vajalikud tingimused sätestatakse Sweven OÜ ja tellija vahel sõlmitud kirjalikes kokkulepetes.

Õppijate täiendkoolitusele vastuvõtu tingimused ja kord

Õppijate täiendkoolitusele vastuvõtmine toimub vastavalt Sweven OÜ ja tellija vahel sõlmitud kokkulepetele.

Täiendkoolituse lõpetamise ja koolituselt väljaarvamise tingimused ja kord

Täiendkoolituse lõpetamise tingimused on sätestatud koolituse õppekavas.

Koolituse õpiväljundid omandanud ning hindamise läbinud õppijale väljastatakse tunnistus. Hindamisel mitteosalenud või hindamist mitteläbinud õppijale väljastatakse tõend.

Koolituse katkestanud õppijale väljastatakse soovi korral tõend läbitud tundide arvu kohta.

Täiendkoolituse eest õppetasu maksmise tingimused ja kord

Täiendkoolituse õppetasu suurus määratakse Sweven OÜ ja tellija vahel sõlmitud kirjalikus kokkuleppes.

Koolituse eest tasumine toimub arve alusel enne koolituse algust.

Arve saadetakse koolituse tellijale e-posti teel.

Arve tuleb tasuda arvel märgitud tähtajaks.

Sweven OÜ täiendkoolituse eest makstud õppetasu on koolituse eest tasujal õigus näidata tuludeklaratsioonis koolituskuluna vastavalt tulumaksuseaduse §26.

Täiendkoolitusest loobumine

Koolitusest loobumisel teatamisel vähemalt neliteist (14) kalendripäeva enne koolituse algust tühistatakse tasumata arve või tagastatakse makstud õppetasu 100% ulatuses avalduse alusel.

Koolitusest loobumise teatamisel vähem kui neliteist (14) kalendripäeva enne koolituse toimumist tuleb tasuda tasumata arve 25% ulatuses või tagastatakse 75% makstust tasust avalduse alusel.

Koolitusest loobumise ja tagasimakse taotluse avaldus tuleb esitada kirjalikult koolituse kontaktisikule e-posti teel.

Teavitamata jätmisel ja kohale mitteilmumisel tuleb tasumata arve tasuda 100% ulatuses või tasutud arve tagastamisele ei kuulu.

Vaidluste lahendamise kord

Õppekorraldusega seonduvate otsuste vaidlustamiseks on koolituse tellijal õigus pöörduda kirjalikult Sweven OÜ koolituse kontaktisiku poole. Kirjalikult esitatud vaie vaadatakse Sweven OÜ koolituse kontaktisiku poolt läbi viie (5) tööpäeva jooksul. Sweven OÜ saadab oma vastuse kirjalikult esitatud vaidele hiljemalt seitsme (7) tööpäeva jooksul.